Bircon

VERKSAMHETSUTVECKLING

Vi hjälper din organisation att få ut bästa möjliga jobb av personalen. Vi kartlägger vilka hinder som finns för ännu bättre prestationer och hjälper er ta bort dem.

Vårt mål är alltid att hjälpa din verksamhet att förbättras på ett sådant sätt att lönsamheten ökar och håller sig hög. Vi arbetar gärna med full delaktighet i våra projekt, vilket innebär att all personal är med och tar fram och genomför förbättringarna i organisationen.

Kunder anlitar oss exempelvis när de ska genomföra förändringar i verksamheten, vill ta ett steg till i sin utveckling, undrar om de kört fast i gamla hjulspår eller när de vill ha hjälp att hantera specifika problem med organisationen och de människor som arbetar i den.

Ta gärna en titt på de kundcase vi tagit fram så får du en bättre bild av hur vi arbetar.

 

Verksamhetsakuten

En metod för dig som vet att din organisation kan utvecklas, men som upplever att den löpande verksamheten hela tiden kommer i vägen.

Vi hjälper dig hantera de akuta problemen och arbetar samtidigt med att skapa varaktiga förbättringar.

Infoindex

Verktyget för dig som vill styra, mäta och följa upp informationsavdelningens arbete!

Använd Infoindex i dialogen med personal och ledning i prestationsbedömning och målformulering för informationspersonalen.

Ledningsgruppsutveckling

Genom att utveckla ledningsgruppen och dess verksamhet stärker ni organisationens förmåga att motsvara kundernas krav och behov.

En mognare ledningsgrupp tar gemensamt ansvar, stöttar varann och fattar klokare beslut.